מחיקת חשבון
אפשר למחוק את החשבון מכאן, מהדפדפן, בלי להתקין את האפליקציה ובלי לדבר עם אף אחד.
מה נמחק
- כתובת האימייל ומספר הטלפון
- השם הפרטי, שם המשפחה והעיר
- כל הכניסות הפעילות — בכל המכשירים, מיד
- ההרשמה שלכם לרשימת ההמתנה, אם הייתה
מה נשאר, ולמה
נשארת שורה טכנית חסרת פרטים מזהים, שכל תפקידה למנוע שמישהו אחר ייכנס בעתיד לכתובת שהייתה שלכם ויקבל את ההיסטוריה שלכם. היא לא מכילה אימייל, טלפון או שם.
אם הייתה נגדכם פנייה פתוחה בנושא בטיחות, רישום הבטיחות נשמר בנפרד ובלי פרטים מזהים. זה לא נתון לבחירה, וזו הדרך היחידה שבה מחיקת חשבון אינה הופכת לכלי שמוחק ראיות.
המחיקה סופית ואי אפשר לבטל אותה. אנחנו שולחים אישור במייל, ואחריו לא נשלח לכם שום דבר נוסף.
קודם צריך להתחבר
כדי שלא יהיה אפשר למחוק חשבון של מישהו אחר רק בכתיבת הכתובת שלו, המחיקה דורשת התחברות. הכניסה היא קוד לאימייל — בלי סיסמה.
אין לכם גישה לאימייל שאיתו נרשמתם? פנו אלינו ובחרו "גישה לחשבון". נטפל בזה ידנית.
מחיקת החשבון של
כדי לאשר, הקלידו מחק בשדה למטה. זה קיים כדי שלחיצה בטעות לא תמחק חשבון.
החשבון נמחק.
שלחנו אישור לאימייל. אם לא ביקשתם את המחיקה — כתבו לנו מיד ל-privacy@groupiapp.com.